Home » WTA » Bonaventure op één wedstrijd van hoofdtabel in Linz, Flipkens uitgeschakeld

Bonaventure op één wedstrijd van hoofdtabel in Linz, Flipkens uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-115) heeft haar eerste kwalificatiewedstrijd op het WTA-toernooi van Linz (Oostenrijk, WTA International) gewonnen. Voor Kirsten Flipkens (WTA-101) viel het doek meteen.

Bonaventure stond in de eerste kwalificatieronde tegenover de Tsjechische Denisa Allertova (WTA-252). Onze landgenote speelde een erg sterke partij en haalde het na 52 minuten met 6-2 en 6-0. In de beslissende kwalificatieronde volgt een duel met Nina Stojanovic (WTA-98) of Emily Meyer (NG).

Vijfde reekshoofd Flipkens ging verrassend onderuit in haar eerste kwalificatiewedstrijd. De Molse moest met 3-6 en 2-6 het hoofd buigen voor de Amerikaanse Shelby Rogers (WTA-226) na 1 uur en 24 minuten.

Alison Van Uytvanck (WTA-44) staat rechtstreeks op de hoofdtabel en ontmoet een kwalificatiespeelster in de eerste ronde. Van Uytvanck en Flipkens zullen ook samen dubbelen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden