Home » Geen categorie » Bonaventure opnieuw onder het mes

Bonaventure opnieuw onder het mes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-265) was vier maanden out met een polsblessure, maar moet haar rentree op het circuit nog even uitstellen. Ze sukkelt met een schouderblessure en moet opnieuw onder het mes.

Bonaventure maakt het slechte nieuws bekend op Facebook: “Vier maand geleden heb ik mijn pols gebroken, en die is intussen volledig hersteld. Jammer genoeg heb ik nu last aan mijn schouder en ik kan helaas geen operatie vermijden, op 23 februari ga ik onder het mes. Ik zal nog twee extra maanden buiten strijd zijn. Een harde dobber na vier maand hard werken.”

Toch ziet Bonaventure nog enkele lichtpuntjes: “Ik hoop dat deze nare periode snel voorbij is, maar het heeft me wel doen beseffen dat ik een droomjob heb en dat ik een unieke kans krijg om te doen wat ik zo graag doe. Wie weet kan ik alles nu wat meer relativeren en zal ik me wat minder opwinden op de court. Bedankt allemaal voor jullie steun.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden