Home » Grand Slam » Roland Garros » Bonaventure strandt in tweede ronde dubbel Roland Garros

Bonaventure strandt in tweede ronde dubbel Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA D-77) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de achtste finale van het dubbelspel op Roland Garros. Samen met haar partner Anna Karolina Schmiedlova (WTA D-324) verloor ze in drie sets in de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de eerste ronde zorgden Bonaventure en Schmiedlova voor een stunt door de zesde reekshoofden Raquel Kops-Jones en Abigail Spears (WTA D-15) naar huis te sturen. In hun tweede wedstrijd wachtte een duel met het Spaans-Taiwanese duo Anabel Medina Garrigues (WTA D-40) en Hao-Ching Chan (WTA D-35).

Medina Garrigues en Chan begonnen het best aan de wedstrijd, ze haalden de eerste set met 6-3 binnen. Toch gaf onze 20-jarige landgenote zich niet gewonnen aan de zijde van leeftijdsgenote Schmiedlova, ze boden knap weerwerk in de tweede set en wonnen deze na een felle strijd met 5-7. Toch trok het Spaans-Taiwanese duo uiteindelijk aan het langste eind, met 6-3 in set drie boekten ze hun plaatsje bij de laatste zestien.

[alert type=”info” title=”Roland Garros: tweede ronde”] Ysaline Bonaventure (POL) & Anna Karolina Schmiedlova (SLOW) – Raquel Kops-Jones (USA) en Abigail Spears (USA) 3-6 7-5 3-6[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS