Home » Geen categorie » Bonaventure strijdend onderuit in Cherboug-en-Cotentin

Bonaventure strijdend onderuit in Cherboug-en-Cotentin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Cherboug-en-Cotentin (Frankrijk, $ 25 000) is de kwartfinale het eindstation gebleken voor Ysaline Bonaventure (WTA-270). Ze kon haar sterke start tegen het tweede reekshoofd niet doorzetten. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bonaventure moest het in de kwartfinale opnemen tegen het tweede reekshoofd, de Française Myrtille Georges (WTA-259). De Belgische begon als een wervelwind aan de partij en gunde haar tegenstander geen enkele game. In de tweede manche kwam Bonaventure al snel op een achterstand. Deze maakte ze nog goed, maar kort daarop moest ze opnieuw haar opslag en de set inleveren.

De derde en beslissende set was een doorslag van de tweede. Er werd hard gevochten om de spelletjes, maar Bonaventure moest telkens haar meerdere erkennen in Georges. Na net geen twee uur wedstrijd stonden de 6-0, 5-7, 3-6 cijfers op het scorebord.

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER