Home » Geen categorie » Bonaventure stunt tegen derde reekshoofd in Bol

Bonaventure stunt tegen derde reekshoofd in Bol

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-155) heeft een knappe overwinning geboekt op het WTA-toernooi van Bol ($ 125 000). In de eerste ronde versloeg ze het derde reekshoofd Shuai Zhang (WTA-69) in twee sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bonaventure begon goed aan haar wedstrijd tegen Zhang, ze won de eerste set met 6-4. In de tweede set verloren beide speelsters tweemaal hun opslag. Een tiebreak moest de beslissing brengen en daarin trok onze landgenote met 7-6(2) aan het langste eind. De wedstrijd duurde 1 uur en 20 minuten.

In de tweede ronde wacht een duel met de Kroatische Tereza Mrdeza (WTA-297), die een wildcard kreeg en een Kroatische kwalificatiespeelster versloeg in de eerste ronde. In onderlinge duels staat het 2-1 voor Mrdeza.

In het dubbelspel plaatste Bonaventure (WTA D-96) zich aan de zijde van de Zweedse Rebecca Peterson (WTA D-139) ook voor de kwartfinale, maar ze gaven forfait voor hun wedstrijd tegen de derde reekshoofden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER