Home » Grand Slam » Australian Open » Bonaventure ten onder tegen vijfde reekshoofden in Melbourne

Bonaventure ten onder tegen vijfde reekshoofden in Melbourne

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA D-61) is er niet in geslaagd om met haar Roemeense partner Raluca Olaru (WTA D-49) de achtste finales te bereiken in Melbourne. De Belgisch-Roemeense tandem verloor van de vijfde reekshoofden in tweede ronde van het dubbelspel.

Bonaventure en Olaru stonden voor een lastige opdracht tegen Anastasia Pavlyuchenkova (WTA D-27) en Elena Vesnina (WTA D-8). De Russische tandem ging als een speer van start, en won de eerste set met 6-1. In de tweede set kregen Bonaventure en Olaru wat meer kansen, maar het overwicht van Pavlyuchenkova en Vesnina was te groot. Met opnieuw 6-2 plaatste het Russische duo zich voor de achtste finales.

Op haar Facebook-pagina schrijft Bonaventure: “Einde van mijn Australische trip! We verloren tegen betere tegenstandsters. Mijn reis zit er nog niet helemaal op, ik ga naar Hawaii voor mijn laatste toernooi en daarna keer in naar huis na een trip van zes weken om me voor te bereiden op de Fed Cup. Mijn avontuur is nog niet ten eind, ik heb nog zoveel dingen om te leren en te verbeteren! Ik ben blij met mijn niveau van de afgelopen weken, laat ons zo doorgaan!”

Fin de mon voyage en Australie! Nous avons perdu 6-2 6-1 contre des adversaires plus fortes que nous aujourd'hui. Mon…

Geplaatst door Ysaline Bonaventure op zaterdag 23 januari 2016

Kirsten Flipkens (WTA D-158) is de laatste Belgische die nog in actie komt in het dubbelspel. Samen met de Slovaakse Dominika Cibulkova (WTA D-180) speelt ze op zondag tegen de Australische zusjes Anastasia Rodionova (WTA D-47) en Arina Rodionova (WTA D-56).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS