Home » Geen categorie » Bonaventure twee keer nipt onderuit in Vancouver

Bonaventure twee keer nipt onderuit in Vancouver

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Vancouver (Canada, $ 100 000) heeft Ysaline Bonaventure (WTA-284) de eerste ronde niet overleefd. Ook in het dubbelspel moest ze nipt het onderspit delven. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Het zat Bonaventure niet echt mee afgelopen nacht in Vancouver. De Belgische moest twee keer nipt haar meerdere erkennen in haar tegenstander. In het enkelspel moest ze het opnemen tegen de Roemeense Patricia Maria Tig (WTA-127). Bonaventure kon nog knap de eerste manche winnen in de tiebreak, maar zag in de eindfase van de tweede set Tig met setwinst lopen. In een nerveuze beslissende set kon Tig licht het verschil maken. Na bijna drie uur tennis stonden de 7-6 (3), 5-7 en 4-6 eindcijfers vast.

In het dubbelspel stond Bonaventure (WTA D-262) aan de zijde van Naomi Broady (WTA D-80). In een spannende wedstrijd trok het Belgisch-Britse duo aan het kortste eind. Tegen Desirae Krawczyk (WTA D-229) en Giuliana Olmos (WTA D-180) werd het 7-5, 4-6 en 9-11.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER