Home » Geen categorie » Bonaventure verovert dubbeltitel in Curitiba

Bonaventure verovert dubbeltitel in Curitiba

Bonaventure verovert dubbeltitel in Curitiba

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA D-122) heeft samen met de Zweedse Rebecca Peterson (WTA D-132) de dubbeltitel veroverd op het ITF-toernooi van Curitiba (Brazilië, $ 25 000). Het is hun tweede titel samen in drie weken. In het enkelspel strandde Bonaventure in de kwartfinale tegen het derde reekshoofd.

Bonaventure en Peterson moesten het in de finale opnemen tegen tweede reekshoofden Beatriz Garcia-Vidagany (WTA D-153) en Florencia Molinero (WTA D-117). In een spannende wedstrijd haalden ze het met 4-6 6-3 en 10-5. Na het WTA-toernooi in Rio de Janeiro is het hun tweede titel samen. In het enkelspel was derde reekshoofd Danka Kovinic (WTA-135) een maatje te groot voor Bonaventure, de Montenegrijnse won met 6-0 en 6-4.

Op haar Facebook-pagina schreef Bonaventure : “Dolgelukkig om met de titel naar huis te gaan! Samen met mijn partner Rebecca wonnen we vandaag de dubbelfinale, de tweede titel in drie weken. Jammer genoeg verloor ik mijn enkelmatch met 0-6 en 4-6, mijn tegenstandster speelde echt geweldig.. dat kan soms gebeuren. Na drie weken keer ik nu terug naar huis voor enkele dagen, carnaval vieren in mijn thuisstad, en dan terug aan het werk! Bedankt voor alle support, jullie hebben mijn trip naar Brazilië nog beter gemaakt”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws