Home » Nieuws » Boodschap van Djokovic en co: “Blijf thuis”

Boodschap van Djokovic en co: “Blijf thuis”

Boodschap van Djokovic en co: “Blijf thuis”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op sociale media roepen internationale en Belgische tennissers op om thuis te blijven.

Door de uitbraak van COVID-19 zitten de professionele tennissers ook allemaal thuis. Ze blijven zich echter thuis nuttig bezighouden en vragen aan iedereen om thuis te blijven.

Novak Djokovic (ATP-1) toont op Instagram een foto van zijn gezin en heeft een lange boodschap aan de buitenwereld: “Ik bid voor jullie gezondheid. Blijf alstublieft thuis in quarantaine en help zo het medisch personeel om alle besmette personen te helpen”

De Serviër ziet deze periode ook als een kans om te herbronnen: “Laten we proberen om “qualitytime” te spenderen met onze familie thuis en te genieten van kleine dingen. Lach, bid, mediteer, eet gezond, zing, dans, lees,…!”

Nadat Rafael Nadal (ATP-2) een tijdje afwezig was op sociale media, spreekt hij nu in een Spaanstalige videoboodschap zijn dankbaarheid uit voor de dokters, verplegers, de politie en het leger. Hij prijst hun inzet om het coronavirus te bestrijden. De Spanjaard heeft ook lof voor de vele solidaire initiatieven. Hij stuurt een aanmoedigingsboodschap aan alle besmette personen en roept iedereen op om thuis te blijven.

Serena Williams (WTA-9) blijft ook thuis: “Ik blijf thuis en hou genoeg sociale afstand. Ik wil zeker zijn dat ik mijn bijdrage lever in deze onzekere tijden. Je kan ook thuis blijven om ervoor te zorgen dat de curve (van de besmette en overleden patiënten met coronavirus, nvdr) naar beneden gaat.”

De Belgische tennisspelers roepen ook op om thuis te blijven. Elise Mertens (WTA-23) houdt het kort: “Blijf thuis en gezond”

David Goffin (ATP-10) geniet in Monaco bij hem thuis van de zon: “Ik geniet thuis van een zonnige dag. Blijf thuis!”

Dit bericht bekijken op Instagram

Enjoying a sunny day at home 🙌🏻 #stayhome

Een bericht gedeeld door David Goffin (@david__goffin) op

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws