Home » Geen categorie » Bouchard (tennis)datet met Justin Bieber

Bouchard (tennis)datet met Justin Bieber

Bouchard (tennis)datet met Justin Bieber

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Midden januari liet de Canadese Eugenie Bouchard (WTA-7) op de Australian Open nog vallen dat ze wel eens zou willen daten met haar landgenoot en popster Justin Bieber en dinsdag… was het zover.

Geen romantisch dinertje bij kaarslicht voor Bouchard en Bieber, wel stond het tweetal zij aan zij op het tennisplein in de La Quinta Resort & Club in Indian Wells (Verenigde Staten). Aan Biebers zijde nam Bouchard het op het zogenoemde Desert Smash Event op tegen de Slovaakse Daniela Hantuchova (WTA-47) en enkele ronkende Hollywoodnamen als Will Ferrell, Kevin Hart, Natasha Bedingfield, Lance Bass en Colton Haynes. De opbrengst van de spektakelrijke namiddag gaat naar Cancer For College, het fonds van Ferrell dat jongeren die kanker overwinnen een beurs wil schenken om naar school te kunnen gaan.

Na afloop gingen de aanwezige tennis- en Hollywoodsterren maar al te graag met elkaar op de foto. Of de liefdesvonk uiteindelijk oversloeg tussen Bouchard en Bieber is niet bekend, maar wordt misschien wel vervolgd?

Hieronder kan je nog eens kijken naar hoe Bouchard Bieber als ultieme droomdate aanduidde op de voorbije Australian Open:

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws