Home » Grand Slam » Wimbledon » Bovy en Herman aan de slag bij junioren op Wimbledon

Bovy en Herman aan de slag bij junioren op Wimbledon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arnaud Bovy (ITF-33) en Louis Herman (ITF-74) zullen de Belgische kleuren verdedigen op het juniorentoernooi van Wimbledon. Gauthier Onclin (ITF-72) en Victoria Kalaitzis (ITF-133) strandden in de laatste kwalificatieronde.

Herman zorgde voor een stunt in de beslissende kwalificatieronde door de Braziliaan Igor Gimenez (ITF-53) met 3-6, 6-4 en 6-4 naar huis te sturen. Op de hoofdtabel van Wimbledon opent hij de debatten tegen de Britse wildcard Jake Hersey (ITF-161).

Bovy haalde de finale in het voorbereidingstoernooi en hoopt die goede vorm door te trekken op Wimbledon. Hij opent tegen de Amerikaan Keenan Mayo (ITF-75).

In het dubbelspel speelt Bovy aan de zijde van Arthur Cazaux (ITF-28). Zij ontmoeten de Britse tandem James Story (ITF-192) en Harry Wendelken (ITF-110) in hun eerste partij. Herman dubbelt met Taisei Ichikawa (ITF-81) tegen Jesper De Jong (ITF-40) en Damien Wenger (ITF-29).

Onlcin en Kalaitzis grijpen naast hoofdtabel

Onclin moest in de laatste kwalificatieronde aan de bak tegen topreekshoofd Ondrej Styler (ITF-32), maar onze landgenoot gaf verstek voor zijn partij.

Kalaitzis (ITF-133) ging nipt met 4-6, 6-4 en 4-6 onderuit tegen de Thaïse Mananchaya Sawangkaew (ITF-71).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS