Home » Grand Slam » Wimbledon » Bovy en Herman naar tweede ronde juniorentoernooi op Wimbledon

Bovy en Herman naar tweede ronde juniorentoernooi op Wimbledon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Succes voor de Belgische junioren op Wimbledon. Arnoud Bovy (ITF-33) en Louis Herman (ITF-74) plaatsen zich beide in twee sets voor de tweede ronde. 

Zowel Bovy als Herman debuteerden op het juniorentoernooi van Wimbledon. Bovy was rechtstreeks geplaatst en stond tegenover Keenan Mayo (ITF-75) uit de Verenigde Staten. De Belg won relatief eenvoudig in twee sets. Het werd 6-4 en 6-2 na 1 uur en 8 minuten. In de tweede ronde komt hij uit tegen de Fransman Harold Mayot (ITF-38). De twee speelden nog nooit eerder tegen elkaar.

Ook kwalificatiespeler Herman wist zich te plaatsen voor de tweede ronde. Hij versloeg in de openingsronde de Britse wildcard Jake Hersey (ITF-161) met 6-3 en 6-1. In de tweede ronde komt hij uit tegen 18-jarige Trey Hilderbrand (ITF-48) uit de Verenigde Staten. Dit word hun eerste ontmoeting.

 

 

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden