Home » Geen categorie » Bovy klopt vijfde reekshoofd in Istanboel

Bovy klopt vijfde reekshoofd in Istanboel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Istanboel (Turkije, $ 15 000) heeft Margaux Bovy (WTA-695) voor een stunt gezorgd. Ze versloeg in de eerste ronde het vijfde reekshoofd. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bovy moest het in de eerste ronde opnemen tegen de thuisspeelster Befu Cengiz (WTA-503) die bijna 200 plaatsen hoger gerangschikt staat dan de Belgische. Bovy mistte haar start volledig en stond meteen al een set in het krijt. Ze herstelde zich en won de volgende twee manches overtuigend. Na net geen twee uur wedstrijd stonden de 1-6, 6-2 en 6-3 cijfers op het scorebord. In de volgende ronde neemt ze het op tegen de qualifier Gebriela Mihaylova (WTA-1125).

Ook Eliessa Vanlangendonck (WTA-741) staat in de tweede ronde. Zij kon eerder al winnen van de lucky loser Laylo Bakhodirova (WTA-1219) met 6-2 en 7-6 (1). Haar volgende tegenstander wordt de Française Josephine Boualem (WTA-634), het zevende reekshoofd.

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER