Home » Padel » Brussels Padel Open wil dit jaar bezoekersrecord breken: “Spectaculairder dan een finale tussen Federer en Nadal”

Brussels Padel Open wil dit jaar bezoekersrecord breken: “Spectaculairder dan een finale tussen Federer en Nadal”

Brussels Padel Open wil dit jaar bezoekersrecord breken: “Spectaculairder dan een finale tussen Federer en Nadal”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voor de tweede editie van de Brussels Padel Open trekt de organisatie alle registers open: “Onze ambitie is om meer dan 50.000 bezoekers te verwelkomen en om van het toernooi het belangrijkste indoor sportevenement van het land te maken.”

Het Belgische luik van de World Padel Tour (WPT) vindt in april voor het tweede jaar op rij onderdak in de Gare Maritime van Tour & Taxis in Brussel.

Vincent Laureyssens, voorzitter van het organisatiecomité van de Brussels Padel Open, toonde zich dinsdag op de officiële persconferentie alvast erg ambitieus: “Onze ambitie is om meer dan 50.000 bezoekers te verwelkomen, tegenover 40.000 vorig jaar, en om van de Brussels Padel Open het belangrijkste indoor sportevenement van het land te maken.”

Padel spectaculairder dan tennis?

De eindronde van het toernooi zal worden uitgezonden in honderdvijftig landen, iets wat volgens Laureyssens de populariteit van de sport nog maar eens onderstreept. ‘We willen de droom op een exclusieve manier tot leven brengen”, klinkt het. “Een eindronde wedstrijd is spectaculairder dan een finale op Roland Garros tussen Roger Federer en Rafael Nadal.”

“Ik nodig iedereen uit om naar de vrouwen te komen kijken om te leren hoe je goed en eerlijk kunt spelen en naar de mannen om te mijmeren en te dromen”, besluit Laureyssens.

Hier kan je tickets kopen voor de Circus Brussels Padel Open

De Circus Brussels Padel Open, zoals het toernooi officieel heet, vindt plaats van 22 tot 30 april 2023 in het Gare Maritime van Tour & Taxis in Brussel. Van 22 tot 25 april worden de kwalificaties afgewerkt en van 26 tot 30 april de finale.

De ticketverkoop start komende vrijdag 17 februari op www.brusselspadelopen.be.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws