Home » Geen categorie » Cagnina en Gigounon uitgeschakeld in Roemenië

Cagnina en Gigounon uitgeschakeld in Roemenië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het Challengertoernooi van Sibiu (Roemenië, € 42 500) zit erop voor onze landgenoten. Zowel Julien Cagnina (ATP-307) als Germain Gigounon (ATP-214) moesten het hoofd buigen in de tweede ronde. Ook in het dubbelspel werd de Belgische tandem uitgeschakeld.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Cagnina moest in de tweede ronde aan de bak tegen Dimitar Kuzmanov (ATP-317). De Bulgaar won de eerste set met 3-6, maar in de tweede set kon onze landgenoot een tiebreak in de wacht slepen. Toch moest hij ook daarin zijn meerdere erkennen in Kuzmanov, die de tiebreak met 1-7 in de wacht sleepte.

Vierde reekshoofd Gigounon ging verrassend onderuit tegen de Spanjaard Pere Riba (ATP-259). De 26-jarige Belg verloor de eerste set met zware 0-6 cijfers, maar wist de wedstrijd wel terug in evenwicht te brengen via de tiebreak van de tweede set: 7-6(0). Toch was het opnieuw de Spanjaard die de bovenhand haalde in set drie. Met 4-6 haalde Riba uiteindelijk de overwinning binnen na meer dan twee uur spelen.

Ook in het dubbelspel zit het toernooi erop voor Cagnina (ATP D-368) en Gigounon (ATP D-372). Ze verloren met 2-6 en 1-6 van de Canadees Steven Diez (ATP D-1090) en de Spanjaard Pere Riba (ATP D-283) in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS