Home » Geen categorie » Cagnina en Vanneste naar tweede ronde in Tunesië

Cagnina en Vanneste naar tweede ronde in Tunesië

Cagnina en Vanneste naar tweede ronde in Tunesië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Julien Cagnina (ATP-270) en Jeroen Vanneste (ATP-887) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het Futurestoernooi van het Tunesische El Kantaoui ($ 10 000). Ze gingen allebei in twee sets voorbij hun tegenstander.

De 20-jarige Cagnina, die door Olivier Rochus gecoacht wordt, is niet zo goed begonnen aan 2015. Hij verloor vijf van zijn zes eerste enkelmatchen en kon zo nog geen vervolg breien aan zijn sterk 2014, waarin hij vier enkeltitels veroverde. Op het Futurestoernooi van El Kantaoui is Cagnina als eerste reekshoofd alvast goed op dreef. Hij versloeg de Italiaan Claudio Grassi (ATP-770) en plaatste zich zo voor de tweede ronde. In de tweede ronde moet Cagnina het opnemen tegen Lennart Zynga (ATP-1523), een Duitse kwalificatiespeler.

Ook de 21-jarige Jeroen Vanneste is doorgestoten naar de tweede ronde in El Katanaoui. Hij overleefde eerst de kwalificaties en versloeg daarna in de eerste ronde de Tsjech Marek Jaloviec (ATP-792) met 7-5 en 6-1. Vanneste moet in de tweede ronde spelen tegen het tweede reekshoofd Yannick Jankovits (ATP-322).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws