Home » Geen categorie » Cagnina gaat voor derde titel van het jaar in Duinbergen

Cagnina gaat voor derde titel van het jaar in Duinbergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Duinbergen (België, $ 15 000) kwamen er drie landgenoten in actie in de halve finale. Julien Cagnina (ATP-446) strijdt zondag om de titel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de eerste partij op zaterdag moest Cagnina het opnemen tegen vijfde reekshoofd Jonas Merckx (ATP-559). Het derde reekshoofd trok met 6-2 en 6-2 aan het langste eind. De wedstrijd duurde 1 uur en 38 minuten.

In de tweede halve finale nam vierde reekshoofd Yannick Vandenbulcke (ATP-465) het op tegen topreekshoofd Mats Moraing (ATP-304). De Duitser haalde het na bijna twee uur met 3-6, 6-0 en 6-2.

Cagnina en Moraing strijden zondag voor de titel, in onderlinge ontmoetingen staat het 2-0 voor onze landgenoot. Cagnina kan in Duinbergen zijn derde titel van het jaar pakken.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER