Home » Geen categorie » Cagnina op een drafje naar laatste vier in Antalya

Cagnina op een drafje naar laatste vier in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Cagnina (ATP-265) heeft zich makkelijk geplaatst voor de halve finale van het Futurestoernooi van Antalya (Turkije, $ 15 000). Germain Gigounon (ATP-577) ging onderuit in de kwartfinale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Cagnina begon als topreekshoofd aan het toernooi. In de eerste ronde haalde hij het met 6-4, 6-7(3) en 6-2 van de Fransman Pierre Faivre (ATP-835) na een felbevochten partij. Daarna ging het een stuk makkelijker, in de tweede ronde was Cagnina oppermachtig tegen Aleksei Khomich (ATP-1351): 6-1 en 6-0.

Ook in de kwartfinale gaf Cagnina amper twee spelletjes prijs, hij versloeg de Duitser Johann Willems (ATP-1309) met 6-2 en 6-0. In de strijd om een finaleticket neemt Cagnina het op tegen het Kroatische vijfde reekshoofd Mate Delic (ATP-518).

Zevende reekshoofd Gigounon stootte door tot de kwartfinale, maar moest daarin zijn meerdere erkennen in het Oostenrijkse tweede reekshoofd Dennis Novak (ATP-293). Onze landgenoot verloor de partij met 6-2 en 7-5.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER