Home » Geen categorie » Cagnina zwoegend naar de finale in Hyvinkaa

Cagnina zwoegend naar de finale in Hyvinkaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Cagnina (ATP-399) heeft er hard voor moeten werken, maar hij staat in de finale van het ITF-toernooi van Hyvinkaa (Finland, $ 15 000). Hij versloeg Jonathan Mridha (ATP-561) in twee sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In hun eerste ontmoeting speelden Cagnina en Mridha op het scherpst van de snee. In de openingsset vielen er breaks aan beide kanten van het net te noteren. De Belg ging één keer meer door de opslag van de Zweed en dat was genoeg voor 6-4 setwinst.

In de tweede manche wist Cagnina de vier breakkansen die hij tegenkreeg succesvol af te weren. Zelf kon hij twee keer de service van de Zweed nemen. Na net geen twee uur wedstrijd stonden de 6-4 en 6-3 eindcijfers vast. In de finale komt hij nu uit tegen de winnaar van het duel tussen Jurgen Zopp (ATP-351) en Marco Bortolotti (ATP-459). Cagnina kan zijn vierde titel van het jaar binnenhalen, zijn dertiende in totaal.

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER