Home » Geen categorie » PRIMEUR: Carrièreswitch voor Hendler: “Ik run nu een bedrijf”

PRIMEUR: Carrièreswitch voor Hendler: “Ik run nu een bedrijf”

PRIMEUR: Carrièreswitch voor Hendler: “Ik run nu een bedrijf”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Hoe zou het nog zijn met de intussen 23-jarige Tamaryn Hendler? Tennisplaza België kreeg deze vraag de voorbije jaren meermaals voorgeschoteld en vroeg het de Zuid-Afrikaans/Belgische zelf.

Fresh n Krispy - © Twitter

Hendler bekleedde ooit de 178e plaats op de wereldranglijst en werd meermaals bestempeld als hét toptalent dat de Belgische tenniskampioenes Kim Clijsters en Justine Henin zou opvolgen. De gewezen Fed Cup-speelster leek de voorbije jaren echter niet te kunnen bevestigen en na verloop van tijd verdween ze zelfs helemaal uit de schijnwerpers. Ook haar verhuis naar het Belgische Bergen om er aan haar tenniscarrière te werken, draaide enkele jaren geleden weinig succesvol uit.

“Ik zit nu in het bedrijfsleven”, vertelt Hendler exclusief aan Tennisplaza België wanneer we haar vragen waar ze momenteel haar dagen mee vult. “Samen met mijn familie run ik een fantastisch bedrijf dat chips produceert.”

Hendler, die na haar korte verblijf in België terugkeerde naar het Amerikaanse Florida en later naar Johannesburg in Zuid-Afrika verhuisde, staat sinds maart dit jaar aan het hoofd van het bedrijf Fresh n Krispy. Bij de chipsfabrikant, gevestigd in het Noorden van Johannesburg, werken 27 lokale stafleden.
 
[alert type=”info” title=”Fresh n Krispy online”]Meer over Hendlers bedrijf vind je op deze website.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws