Home » Grand Slam » Roland Garros » Clijsters en Navratilova zetten zegereeks voort op Perrier Legends Trophy

Clijsters en Navratilova zetten zegereeks voort op Perrier Legends Trophy

Clijsters en Navratilova zetten zegereeks voort op Perrier Legends Trophy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kim Clijsters heeft ook haar tweede wedstrijd gewonnen op de Perrier Legends Trophy op Roland Garros. Samen met de Amerikaanse legende Martina Navratilova pakte ze de zege tegen de Spaanse Conchita Martinez en de Russin Anastasia Myskina.

Clijsters en Navratilova verdedigen als topreekshoofd hun titel op het exhibitietoernooi van Roland Garros. In hun eerste match wonnen ze na een spannend duel van de Françaises Nathalie Tauziat en Sandrine Testud.

In hun tweede duel stond het Belgisch-Amerikaanse duo tegenover de Spaanse Conchita Martinez en de Russin Anastasia Myskina. Martinez bereikte in 2000 de finale op Roland Garros, terwijl Myskina in 2004 de eindzege pakte op de French Open. Clijsters behaalde zelf in haar carrière twee grandslamzeges in het dubbelspel en Navratilova verzamelde maar liefst 177 dubbeltitels waaronder zeven keer Roland Garros. Clijsters en Navratilova waren op het Court Suzanne-Lenglen te sterk voor Martinez en Myskina met 7-5 en 6-3 na een match van 1 uur en 4 minuten. Door hun tweede zege op rij stoten ze door naar de finale van het exhibitietoernooi. In de finale van de Perrier Legends Trophy moet Clijsters en haar Amerikaanse partner het opnemen tegen de winnaars van de andere poule.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws