Home » Geen categorie » Clijsters en Norman winnen spektakelrijke Legend Doubles

Clijsters en Norman winnen spektakelrijke Legend Doubles

Clijsters en Norman winnen spektakelrijke Legend Doubles

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dick Norman en Kim Clijsters hebben de Belgian Legend Doubles gewonnen tegen Xavier Malisse en Sabine Appelmans. De match vormde de ideale opwarmer voor de finales van de Diamond Games.

Rond 13 uur betraden Sabine Appelmans en Kim Clijsters het Centre Court in het Sportpaleis, toegejuicht door het publiek. De twee tennislegendes werden in het begin vergezeld door twee gelukkige winnaars van de AA-drink Match of your life-wedstrijd. Na één spelletje kwamen Xavier Malisse en Dick Norman uit het publiek tevoorschijn en kon de Belgian Legend Doubles echt beginnen. Malisse speelde samen met Appelmans tegen Norman en Clijsters en de vier levende legendes maakten er een leuk spektakelstuk van. Stand-up comedian Steven Goegebeur van Foute Vrienden was scheidsrechter en leverde spitante commentaar bij de wedstrijd.

De legendes maakten er een leuke show met veel lange rally’s van. Appelmans liet zich opmerken met veel gekreun. Norman en Malisse maakten mooie punten aan het net, terwijl Clijsters ook nog geregeld haar talent liet zien. Het publiek genoot duidelijk van de opwarmer voor de finales en moest vaak lachen met de spektakelmatch. In het begin liep de wedstrijd gelijkopgaand tot 3-3. Toen liepen Norman en Clijsters uit tot 5-3 maar Malisse en Appelmans keerden terug tot 5-5. Bij 6-5 wisselde scheidsrechter Steven Goegebeur even met Dick Norman en speelde hij één spelletje samen met Kim Clijsters. Uiteindelijk eindigde de Legend Doubles met een tiebreak en daarin haalden Clijsters en Norman het met 7-5.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws