Home » Geen categorie » Clijsters en Vanwijck gaan voor wereldrecord 24 uur non-stop rackets bespannen

Clijsters en Vanwijck gaan voor wereldrecord 24 uur non-stop rackets bespannen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Michaël Clijsters en Guy Vanwijck willen het wereldrecord 24 uur non-stop rackets bespannen verbreken. De opbrengst gaat integraal naar ‘Music for life’ van Studio Brussel.

“We willen dit doen vlak voor aanvang van ‘De warmste week’ op Studio Brussel”, vertelt Clijsters aan Tennisplaza België. “De opbrengst van het initiatief wordt geschonken aan de Vlaamse Parkinson Liga.”

“We kozen voor de Liga omdat de mama van Guy zelf Parkinson heeft en hopen op honderdtwintig inschrijvingen, zodat Guy en ikzelf 24 uur lang kunnen bespannen.”

Clijsters en Vanwijck hopen op een goede afloop, al kan er wel één ding mislopen: te weinig rackets. “Maar dan nog is het initiatief geslaagd door de aandacht, sponsoring en de 24 uur zelf”, klinkt Clijsters enthousiast. “Iedereen is trouwens welkom want er is een bar voorzien, hapjes, een dj-set, een tombola… Het wordt een groots evenement.”

Nog meer Clijsters

Hoewel Michaël geen familie is van Kim, wist hij de gewezen tenniskampioene toch te strikken om ook haar racket te bespannen. “Daarnaast doen ook onder andere Johan Van Herck en de Nederlander Sjeng Schalken mee”, vertelt de initiatiefnemer trots.

Hét Belgische snarenmerk Luxilon stak een vrijgevig handje toe en sponsorde de broodnodige snaren.

[alert type=”info” title=”Meer info en inschrijven”]Meer informatie vind je hier (inschrijven kan via dezelfde link). De poging tot wereldrecord vindt plaats op 16 en 17 december in Maaseik.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS