Home » Xtra » Clijsters in ‘De keuken van Sofie’

Clijsters in ‘De keuken van Sofie’

Clijsters in ‘De keuken van Sofie’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Wie volgende week op VTM en ‘De keuken van Sofie’ afstemt, kan kennis maken met de favoriete gerechten van niemand minder dan… Kim Clijsters. De voormalige tenniskampioene is een hele week lang de centrale gast in het populaire kookprogramma.

Het concept van ‘De keuken van Sofie’ is simpel: elke week vertelt een bekende gast over zijn of haar favoriete gerechten. Die maaltijden worden dan, door VTM-kok van dienst Sofie Dumont, met de grootste zorg bereid.

Vanaf 21 april kan de kijker dus een hele week lang kennis maken met de (gezonde) eetgewoontes van Clijsters. Voor de voormalige grandslamwinnares een hele ervaring, zo vertelt ze zelf. “Het was niet alleen een zeer fijne en boeiende dag in ‘De keuken van Sofie’, ik heb er ook nog eens heel veel van opgestoken. Daar zullen ze thuis alleen maar wel bij varen.”

Clijsters onthult in het programma ook dat ze steeds glutenvrij probeert te eten. “Daarnaast heeft mijn dochtertje Jada gevoelige darmpje, dus ik kook ook steeds lactosevrij.”

Op het menu volgende week: verloren brood, gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van olijf en granité van rucola en Granny Smith, gebakken zeebaars in currysays en een gevarieerde, verse groentesalade, black cod met edamame bonen en pudding met chocolade, quinoa en kokos.

[alert type=”e.g. block, error, success, info” title=”Tv-tip”]’De keuken van Sofie’, elke weekdag om 18u05 bij VTM[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws