Home » Xtra » Clijsters opnieuw zwanger

Clijsters opnieuw zwanger

Clijsters opnieuw zwanger

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kim Clijsters, die in december van vorig jaar haar racket definitief aan de haak hing, is in blijde verwachting van haar tweede kindje, dat meldde de Belgische vandaag op Twitter. Het zusje of broertje van Jada wordt midden september verwacht.

Kim Clijsters heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze heel graag een grote familie zou willen. In 2007 was dat dan ook de grootste rede voor haar eerste ‘pensioen’. Met haar man, de Amerikaan Brian Lynch, kreeg ze dan ook al in februari 2008 haar eerste kindje: Jada Ella Lynch. Daarna werd de heimwee naar tennis echter te groot en keerde ze in 2009 terug op het circuit voor nog drie mooie jaren aan de top.

Op de vraag wat er na het tennisleven op haar stond te wachten, was Clijsters altijd duidelijk: “meer kindjes”. Toch komt deze zwangerschap een beetje als een verrassing. Kim Clijsters en Brain Lynch zeiden namelijk nog te willen wachten tot na de zomer. Deze zomer zijn er namelijk nog plannen om naar Amerika te gaan en Clijsters wou te allen tijde voorkomen daar te moeten bevallen. Maandagmiddag maakte de Belgische echter zelf het heugelijke nieuws bekend via haar Twitter-account:

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/Clijsterskim/status/306014479324438530″]
“Hallo allemaal… Wij hebben heel goed nieuws om te vertellen… Jada wordt grote zus! 🙂 Kim, Brian en Jada”

En ook Brian Lynch was duidelijk blij met het nieuws:

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/blynch8/status/306019071638528001″]
“Ik kon niet blijer zijn om te zeggen dat mijn vrouw een kindje in de ‘oven’ heeft”

Het jonge gezin is in de wolken met het nieuws: “Het was geen geheim dat Brian en ik uitkeken naar een groter gezin en voilà: half september krijgt Jada er een broertje of zusje bij. We zijn uiteraard superblij. Met mij gaat alles prima. Ik ben wat sneller moe momenteel, maar dat is dan ook het enige. We kijken er heel erg naar uit om binnenkort met z’n vieren te zijn.”

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws