Home » WTA » Clijsters steekt ziekenhuispersoneel Sint-Truiden hart onder de riem

Clijsters steekt ziekenhuispersoneel Sint-Truiden hart onder de riem

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De coronacrisis laat niemand onberoerd. Verschillende tennissers toonden al hun goede hart. Ook Kim Clijsters laat zich nu van haar beste kant zien. Zij stuurde een cadeautje naar het zorgpersoneel van het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden.

De grootste broeihaard van het coronavirus situeert zich nog altijd in de regio rond het Limburgse Sint-Truiden. Het Sint-Trudoziekenhuis wordt dan ook overspoeld door patiënten, die besmet zijn, opgenomen worden en aan de beademing liggen.

Gisteren raakte zelfs bekend dat in Sint-Truiden dokters worden ingezet om verpleegkundige taken op zich te nemen, omdat de verpleegkundigen te veel werk hebben met alle coronapatiënten.

Vitamientjes

De schrijnende beelden en de getuigenissen van het verplegend personeel zijn ook bij Kim Clijsters hard aangekomen. Ze stuurde dan ook een cadeautje naar het zorgpersoneel van het Trudoziekenhuis. Daarmee wil ze het personeel bedanken voor hun inzet.

“We houden ons sterk en fit dankzij de vitamientjes van Kim”, klinkt het bij het personeel op de afdeling intensieve zorgen. “Bedankt, Kim”

Hoe houden wij ons sterk en fit? Mede dankzij de vitamientjes aan ons huis geleverd ! Dankjewel Kim Clijsters, familie en team!!!❤️🙏🏻👊🏻

Geplaatst door Sofie Vanwing op Donderdag 2 april 2020

Gunter Van Stappen

Gunter Van Stappen

MEER NIEUWS