Home » Geen categorie » Comeback van Djokovic valt in het water

Comeback van Djokovic valt in het water

Comeback van Djokovic valt in het water

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Novak Djokovic (ATP-12) heeft in extremis verstek gegeven voor een exhbitietoernooi in Abu Dhabi. De Serviër heeft nog te veel last van een elleboogblessure.

Er leek nochtans geen vuiltje aan de lucht voor Djokovic. Op een persconferentie eergisteren zei het voormalige nummer één van de wereld nog dat hij opnieuw klaar was voor de strijd. Nu trekt ‘Nole’ zich op het laatste moment toch terug.

“Ik ben ongelooflijk teleurgesteld dat ik niet kan spelen. De voorbije dagen begon ik opnieuw pijn te voelen aan mijn elleboog en na verscheidene testen heb ik samen met de medische ploeg beslist om geen risico’s te nemen”, zegt Djokovic op zijn website.

“Ik ben heel droevig want ik keek er echt naar uit om weer officiële matchen te spelen. Desalniettemin moet ik deze situatie aanvaarden. Het is afwachten wat de resultaten van de behandelingen zullen zijn de komende dagen. Op basis daarvan kan ik pas beslissen welke toernooien ik kan spelen.”

Djokovic had normaal vandaag moeten aantreden tegen Roberta Bautista Agut (ATP-20). De toernooiorganisatie wist echter wel meteen een vervanger te strikken. Niemand minder dan Andy Murray (ATP-16) zal er zijn rentree maken. De Schot was al in Abu Dhabi aanwezig om er te trainen.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

Meer nieuws