Home » Geen categorie » Coppejans en Bemelmans naar kwartfinale in New Delhi

Coppejans en Bemelmans naar kwartfinale in New Delhi

Coppejans en Bemelmans naar kwartfinale in New Delhi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-183) en Ruben Bemelmans (ATP-144) zijn nog steeds uitstekend op dreef in India. Ze plaatsten zich beide voor de kwartfinale van het ATP-challengertoernooi van New Delhi ($ 100 000).

In de eerste ronde moest Coppejans hard knokken voor de overwinning tegen achtste reekshoofd Alex Bolt (ATP-167), maar in de tweede ronde kende hij minder moeite met zijn tegenstrever. Met 6-3 6-2 haalde hij het makkelijk van de Portugees Frederico Ferreira Silva (ATP-280).

Ook vierde reekshoofd Bemelmans gaat in India door op zijn elan. In de tweede ronde was hij met 7-6(4) en 6-3 te sterk voor de Serviër Pedja Krstin (ATP-252). In de kwartfinale moet Bemelmans aan de bak tegen de Australiër Luke Saville (ATP-161), die als zesde geplaatst is. Coppejans ontmoet de winnaar van het duel tussen Mohamed Safwat (ATP-264) uit Egypte en thuisspeler Saketh Myneni (ATP-258).

Ook in het dubbelspel komen Bemelmans en Coppejans nog op woensdag in actie. ‘Bemel’ dubbelt samen met Ilija Bozoljac (ATP D-254), terwijl Coppejans een team vormt met Luke Saville (ATP D-587) uit Australië. Bij winst treffen ze elkaar in de kwartfinale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws