Home » Geen categorie » Coppejans en De Greef verder in Banja Luka

Coppejans en De Greef verder in Banja Luka

Coppejans en De Greef verder in Banja Luka

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP247) en Arthur De Greef (ATP-233) hebben zich op het Challengertoernooi van Banja Luka (€64 000+H) geplaatst voor de tweede ronde. Ze wonnen beiden hun wedstrijd in twee sets.

Coppejans moest aan de bak tegen de drie jaar oudere Richard Becker (ATP-457) uit Duitsland. Hij kende weinig problemen, en moest geen enkele break toestaan. Zelf ging hij éénmaal door de opslag in de eerste set, om deze met 6-4 in de wacht te slepen. In de tweede set brak hij twee keer, en zo stond na 1 uur en 8 minuten de 6-4 6-2 eindstand op het scorebord.

De Greef moest aan de bak tegen Marko Djokovic (ATP-1079), de jongere broer van Novak die en wildcard kreeg voor het toernooi. In een spannende eerst set haalde De Greef het met 7-6(3) in de tiebreak. In set twee was de veer gebroken bij de Serviër, De Greef won deze makkelijk met 6-1.

In de tweede ronde van het Challengertoernooi in Bosnië moet Coppejans het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Miljan Zekic (ATP-482) en Ante Pavic (ATP-138). De Greef speelt zijn tweede ronde wedstrijd tegen Nikola Mektic (ATP-230) of Victor Troicki (ATP-238).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws