Home » Geen categorie » Coppejans en De Loore, roomies in New Delhi: “Een finale tegen elkaar zou mooi zijn”

Coppejans en De Loore, roomies in New Delhi: “Een finale tegen elkaar zou mooi zijn”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Na een ietwat teleurstellende Belgische tennisweek, reisden heel wat Belgische mannen af naar India voor het Challengertoernooi van New Delhi ($ 50 000). Ook Kimmer Coppejans (ATP-125) en Joris De Loore (ATP-312) zijn van de partij. Om praktische redenen delen de twee vrienden een hotelkamer, vertrouwt Coppejans Tennisplaza België toe.

“Dat is wel lachen hoor, zo kunnen we af en toe een kaartje leggen”, grapt Coppejans die tweede reekshoofd is in New Delhi en in de finale tegen zijn roommate De Loore kan uitkomen. “Dat zou héél mooi zijn”, blikt hij vooruit. De Loore moet dan dinsdag wel het eerste reekshoofd opzij zetten.

In het dubbel treden Coppejans en De Loore maandag alvast samen aan en wacht hen woensdag een mogelijke tweede ronde tegen eerste reekshoofden Flavio Cipolla (ATP D-115) uit Italië en thuisspeler Divij Sharan (ATP D-128).

“Als ik hier de halve finale haal, ga ik na het toernooi gewoon naar huis. Wanneer ik er daarvoor uit lig, trek ik naar Dubai om er kwalificaties te spelen”, geeft Coppejans ons nog mee.

Maandag komt ook Yannick Mertens (ATP-204), vijfde reekshoofd in New Delhi, in actie in het enkelspel. Niels Desein (ATP-352) speelt wellicht op dinsdag.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS