Home » ATP » Coppejans en De Loore stunten in Mouilleron-le-Captif

Coppejans en De Loore stunten in Mouilleron-le-Captif

Coppejans en De Loore stunten in Mouilleron-le-Captif

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Challengertoernooi van Mouilleron-le-Captif (Frankrijk, € 85 000) hebben Kimmer Coppejans (ATP-213) en Joris De Loore (ATP-384) een knappe zege behaald tegen een reekshoofd. Zizou Bergs (ATP-419) ging onderuit in de eerste ronde, in het dubbelspel namen Sander Gillé (ATP D-82) en Joran Vliegen (ATP D-93) een goede start.

Kwalificatiespeler De Loore moest het in de eerste ronde opnemen tegen tweede reekshoofd Laslo Djere (ATP-92). Onze landgenoot trok na iets meer dan een uur met 6-1 en 6-4 aan het langste eind. In de tweede ronde volgt een duel met de Fransman Constant Lestienne (ATP-151). Coppejans verloor de eerste set met 3-6 tegen derde reekshoofd Ugo Humbert (ATP-98), maar trok in de tweede set met 6-3 aan het langste eind. Bij een 4-1 voorsprong voor onze landgenoot in de derde set gooide Humbert de handdoek. Coppejans strijdt tegen de Duitser Mats Moraing (ATP-162) om een ticket voor de kwartfinale.

Bergs redde het niet tegen achtste reekshoofd Stefano Travaglia (ATP-132), de Italiaan haalde het met 7-5 en 6-4 van onze landgenoot in de eerste ronde. In het dubbelspel boekten derde reeskhoofden Gillé en Vliegen een 6-4 en 6-3 overwinning tegen de Zweedse tandem Andreas Siljestrom (ATP D-201) en Elias Ymer (ATP D-501). In de kwartfinale strijden ze tegen Pedro Martinez (ATP D-151) en Bernabe Zapata Miralles (ATP D-1093).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws