Home » Geen categorie » Coppejans en Mertens stoten door in Manila

Coppejans en Mertens stoten door in Manila

Coppejans en Mertens stoten door in Manila

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-128) en Yannick Mertens (ATP-201) zijn goed begonnen aan het Challengertoernooi van Manila ($ 75 000). Ze wonnen beiden hun partij in de eerste ronde.

Coppejans begon als vijfde reekshoofd aan de ‘Philippine Open’ en moest het in de eerste ronde opnemen tegen Jeson Patrombon (ATP-1112). De Oostendenaar kende weinig moeite met zijn tegenstrever en won eenvoudig met 6-2 en 6-2 na 1 uur en 11 minuten. In de tweede ronde wacht een duel met de Italiaan Gianluca Naso (ATP-222).

Mertens kende meer moeite met zijn tegenstander Egor Gerasimov (ATP-180). De Wit-Rus won de eerste set met 5-7, maar onze landgenoot won de volgende set met 6-2. In de derde set ging Mertens door op zijn elan, en pakte na 1 uur en 40 minuten wedstrijd de setwinst: 6-4. In de tweede ronde moet Mertens het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Jason Jung (ATP-221) en tweede reekshoofd Mikhail Youzhny (ATP-84).

Coppejans (ATP D-508) en Mertens (ATP D-509) dubbelen ook samen in Manila, in de eerste ronde moeten ze aan de bak tegen het Kroatische duo Dino Marcan (ATP D-112) en Nikola Mektic (ATP D-162).

Happy with the win and my level of play today against Egor Gerasimov 5-7 6-2 6-4. Second round probably against former number 8 in the world Mikhail Youzhny on thursday 󾭞🏻󾟓

Geplaatst door Yannick Mertens – Official op maandag 18 januari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws