Home » Geen categorie » Coppejans en Reuter naar halve finale Meknes

Coppejans en Reuter naar halve finale Meknes

Coppejans en Reuter naar halve finale Meknes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Onze landgenoten zijn goed op dreef op het challengertoernooi van Meknes (€30.000). Zowel Kimmer Coppejans als Yannick Reuter wisten zich te plaatsen voor de halve finale. Bij winst is een Belgische finale mogelijk in Marokko.

Coppejans (ATP-344) begon uitstekend aan het toernooi, in de eerste ronde knokte hij zich langs de Italiaans Alessandro Giannessi (ATP-268) en in de tweede ronde versloeg hij het eerste reekshoofd David Guez (ATP-170) met 1-6 7-5 6-3. In de kwartfinale moest Coppejans het opnemen tegen de Spanjaard Lizariturry (ATP-469), hij won vlot met 6-3 6-1. In de halve finale wacht derde reekshoofd Cedrik-Marcel Stebe (ATP-187) uit Duitsland. Door zijn halve finaleplaats duikt Coppejans ook voor het eerst de top 300 binnen.

Ook Yannick Reuter (ATP-338) is uitstekend op dreef. Hij haalde de halve finale na overwinningen tegen Burquier (ATP-236) en tweede reekshoofd Fabianno (ATP-167); in de kwartfinale nam hij de maat van zevende reekshoofd Samper-Montana (ATP-338) met 6-2 6-4. In de halve finale treft hij de Fransman Lokoli (ATP-564) die eerder in het toernooi Gigounon versloeg.

Beide halve finales worden op vrijdag afgewerkt.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws