Home » Geen categorie » Coppejans en Vandenbulcke uitgeschakeld in Kroatië

Coppejans en Vandenbulcke uitgeschakeld in Kroatië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-232) en Yannick Vandenbulcke (ATP-725) zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinales van het Futurestoernooi in Umag (Kroatië, $10 000). Ze verloren beiden hun match in de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vandenbulcke moest het opnemen tegen eerste reekshoofd Mesaros (ATP-192) uit Kroatië. Deze bleek echter een maatje te sterk en won met 6-1 6-3.

Coppejans, derde reekshoofd in Umag, vocht een duel uit met de Kroaat Sancic (ATP-1183) die een wildcard kreeg voor het toernooi. Coppejans verloor nipt de eerste set in de tiebreak met 6-7(3) maar haalde de tweede set met 6-3 binnen. Sancic pakte echter set drie met 3-6 waardoor onze landgenoot zijn koffers moest pakken. Coppejans vertrekt nu naar Brazilië om er enkele challengertoernooien te spelen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER