Home » ATP » Coppejans grijpt naast dubbeltitel in Braga

Coppejans grijpt naast dubbeltitel in Braga

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Voor Kimmer Coppejans (ATP D-313) werd de finale van het dubbeltoernooi in Braga (Portugal, CH 80) het eindstation.

Coppejans, aan de zijde van Kolar Zdenek (ATP D-177) zette in de kwartfinale de tweede reekshoofden opzij en kende in de halve finale ook geen genade met hun tegenstanders. In de finale stonden ze tegenover Gerard Granollers (ATP 441) en Fabricio Neis (ATP D-115).

Het Belgisch-Tsjechische duo ging als eerste door de opslag van hun opponenten en kwam 4-1 aan de leiding. Granollers en Neis lieten zich echter niet van de wijs brengen, braken op hun beurt door de service van Coppejans en Kolar en dit zelfs tot tweemaal toe. Bij een 5-4 voorsprong konden ze op eigen opslag de eerste set binnenhalen, 6-4.

Ook in de tweede manche kwamen onze landgenoot en zijn dubbelpartner meteen op 3-0. Vanaf toen liep het finaal mis voor Coppejans en Zdenk. De volgende zes games konden ze amper negen punten scoren. De Spaans-Braziliaanse tandem aan de overkant van het net snelde naar 6-3 matchwinst.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden