Home » Geen categorie » Coppejans hoopt op kwalificatietabel ATP Doha

Coppejans hoopt op kwalificatietabel ATP Doha

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Hoewel het nieuwe seizoen nog niet officieel begonnen is, stapte Kimmer Coppejans (ATP-180) zondagavond al op het vliegtuig richting de Qatar Exxonmobil Open, het ATP-toernooi van Doha (Qatar) dat op 5 januari van start gaat. “We hopen dat hij er op de kwalificatietabel geraakt”, laat zijn moeder Caroline Stubbe weten.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

“Voor Kimmer gaat het nieuwe tennisseizoen nu officieel van start”, klinkt moeder Stubbe trots op Facebook. “Samen met de Nederlander Jesse Huga Galung (ATP-195) reist hij momenteel naar Doha met tussenstops in Düsseldorf en Dubai.”

Het toernooi van Doha kent traditiegetrouw een ijzersterke bezetting. Het afgelopen seizoen schreef Rafael Nadal (ATP-3) het ATP World Tour 250-toernooi nog op zijn naam. “Hij zal ook in 2015 weer van de partij zijn, net als Novak Djokovic (ATP-1). De ranking cut-off ligt op 71 wat wil zeggen dat er ook nog top 100 spelers aan de kwalificaties deelnemen. We hopen dus in eerste instantie dat Kimmer al in de kwali’s geraakt”, besluit de moeder van Coppejans.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER