Home » Geen categorie » Coppejans knokt zich naar tweede ronde in Santiago, exit De Loore

Coppejans knokt zich naar tweede ronde in Santiago, exit De Loore

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De regen speelde het ATP-Challengertoernooi van Santiago ($ 50 000) parten, maandag konden er amper een paar spelletjes gespeeld worden waardoor de wedstrijden van Joris De Loore (ATP-460) en Kimmer Coppejans (ATP-116) uitgesteld werden tot dinsdag. Coppejans plaatste zich voor de tweede ronde, De Loore haalde de hoofdtabel niet.

Om de hoofdtabel te halen moest De Loore voorbij derde reekshoofd Gonzalo Escobar (ATP-353) uit Ecuador. In een spannende eerste set trok Escobar met 6-4 aan het langste eind. De Loore probeerde zich nog terug te vechten in de wedstrijd, maar het was opnieuw de Ecuadoriaan die met de 6-3 setwinst ging lopen.

Coppejans is het derde reekshoofd op de hoofdtabel en speelde opnieuw tegen de Argentijn Marco Trungelliti (ATP-201). Na een felbevochten wedstrijd haalde onze 21-jarige landgenoot het met 6-4 en 7-6(4). In de tweede ronde wacht een duel met de Chileen Hans Podlipnik-Castillo (ATP-170), in onderlinge ontmoetingen staat het 1-1.

Coppejans (ATP D-556) en De Loore (ATP D-1297) komen ook nog samen in actie in het dubbelspel. In de eerste ronde nemen ze het op tegen Juan Ignacio Londero (ATP D-558) en Fernando Romboli (ATP D-244).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS