Home » Geen categorie » Coppejans mist kwartfinale in Santiago

Coppejans mist kwartfinale in Santiago

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-116) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de laatste acht op het ATP-Challengertoernooi van Santiago ($ 50 000). In het dubbelspel bereikte Coppejans (ATP D-556) samen met Joris De Loore (ATP D-1297) wel de tweede ronde.

Coppejans was als derde reekshoofd de favoriet in zijn tweede ronde tegen de Chileen Hans Podlipnik-Castillo (ATP-170). In onderlinge duels stond het 1-1. Onze landgenoot begon goed aan de partij en pakte de eerste set met 7-5. Podlipnik-Castillo profiteerde daarna echter van de mindere opslag van Coppejans en kwam langszij met 6-3. De Chileen ging verder op zijn elan en maakte het duel af met 6-2.

In het dubbelspel ging Coppejans wel een ronde verder, samen met landgenoot De Loore. In de eerste ronde haalden ze het met 6-3,4-6 en 10-8 van het Argentijns-Braziliaanse duo Juan Ignacio Londero (ATP D-558) en Fernando Romboli (ATP D-244). In de tweede ronde in het dubbelspel komt Coppejans opnieuw Podlipnik-Castillo (ATP D-86) tegen, in een tandem met de Slovaak Andrej Martin (ATP D-124).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS