Home » Geen categorie » Coppejans naar de tweede ronde in Bastad

Coppejans naar de tweede ronde in Bastad

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-178) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het challengertoernooi van Bastad (Zweden, € 43 000 +H). Hij won in twee sets van Tobias Kamke (ATP-165). 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Coppejans moest het voor het eerst in zijn carrière opnemen tegen de 31-jarige Duitser. Het was de Belg die het best aan de wedstrijd begon door de eerste set met 6-3 binnen te halen. In de tweede manche waren beide spelers meer aan elkaar gewaagd. Pas in de eindfase kon Coppejans de beslissende break scoren. Na 1u39 stond de 6-3 en 7-5 eindstand op het scorebord. Hij komt nu mogelijk uit tegen het eerste reekshoofd, Dusan Lajovic (ATP-79) die zijn eerste ronde tegen Markus Eriksson (ATP-347) nog moet spelen.

Later vandaag komt Coppejans (ATP D-431) nog aan de bak in het dubbelspel. Samen met de Fransman Tristan Lamasine (ATP D-178) neemt hij het op tegen het Pools duo Hubert Hurkacz (ATP D-642) en Kamil Majchrzak (ATP D-332).

Coppejans heeft gezelschap van Arthur De Greef (ATP-116) op de hoofdtabel. Hij neemt het in de eerste ronde op tegen Hubert Hurkacz (ATP-308) die zich kon plaatsen voor de hoofdtabel vanuit de kwalificaties.

koen

koen

MEER NIEUWS