Home » Geen categorie » Coppejans naar kwartfinale Itajai na winst tegen Zeballos

Coppejans naar kwartfinale Itajai na winst tegen Zeballos

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-229) heeft op het Challengertoernooi van Itajai (Brazilië, $40 000) een mooie zege geboekt tegen vierde reekshoofd Horacio Zeballos (ATP-126). Zeballos pakte vorig jaar de titel op ATP-toernooi van Vina Del Mar na winst tegen Rafaël Nadal in de finale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Coppejans versloeg in de eerste ronde de Argentijn Andrea Collarini (ATP-205) met 7-5 6-4. In de tweede ronde begon hij aarzelend tegen het vierde reekshoofd, zodat Zeballos de eerste set pakte met 1-6. Daarna kantelde de wedstrijd in het voordeel van Coppejans, en na 2 uur en 5 minuten won onze landgenoot met 1-6 6-2 6-3.

In de kwartfinale van het Braziliaanse graveltoernooi moet Coppejans het voor de derde keer op rij opnemen tegen een Argentijn, hij treft het vijfde reekshoofd Diego Sebastian Schwartzman (ATP-128) die honderd plaatsen hoger gerangschikt staat.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Ysaline Bonaventure - © Jimmie48 Tennis Photography

Bonaventure pakt dubbeltitel in Valencia

Ysaline Bonaventure (WTA D-607) heeft het dubbeltoernooi in Valencia (ITF, gravel, $ 80 000) op haar naam geschreven. Samen met de Georgische speelster Ekaterine Gorgodze (WTA D-113) haalde ze het in een spannende finale.

LEES MEER