Home » Geen categorie » Coppejans naar kwartfinale New Delhi, exit De Loore

Coppejans naar kwartfinale New Delhi, exit De Loore

Coppejans naar kwartfinale New Delhi, exit De Loore

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-125) heeft zich vlot geplaatst voor de kwartfinale van het Challengertoernooi van New Delhi ($ 50 000). Voor Joris De Loore (ATP-312) kwam er een eind aan zijn mooi parcours van 23 overwinningen op rij, hij strandde tegen de Italiaan Flavio Cipolla (ATP-331).

Tweede reekshoofd Coppejans gaf in de eerste ronde een setje prijd, maar kwam in zijn volgende partij nooit in de problemen tegen de Fransman Maxime Janvier (ATP-310). Onze landgenoot won vlot de eerste set met 6-2, en moest geen enkel breakpunt toestaan. Ook in de tweede set kon Janvier geen vuist maken, Coppejans had aan één break genoeg om de tweede set met 6-4 binnen te halen. In de kwartfinale wacht een duel met thuisspeler Prajnesh Gunneswaran (ATP-477), die een wildcard kreeg voor het toernooi.

De Italiaan Cipolla nam in de eerste ronde de maat van Niels Desein (ATP-352), en beëindigde ook de mooie reeks van 23 overwinningen van De Loore. Onze landgenoot vocht voor wat hij waard was, maar moest na 1 uur en 41 minuten de duimen leggen met 4-6 en 6-7(2).

In het dubbelspel bereikten Coppejans (ATP D-512) en De Loore (ATP D-687) de kwartfinale, daarin ontmoeten ze topreekshoofden Flavio Cipolla (ATP D-115) en Divij Sharan (ATP D-128). Ook Yannick Mertens (ATP D-563) staan in de kwartfinale samen met de Fransman Stephane Robert (ATP D-463). Zij bekampen thuisspelers Yuki Bhambri (ATP D-244) en Mahesh Bhupathi (ATP D-286).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws