Home » Geen categorie » Coppejans naar tweede ronde in Helsinki

Coppejans naar tweede ronde in Helsinki

Coppejans naar tweede ronde in Helsinki

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-179) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op het challengertoernooi van Helsinki (€ 42 500). Hij versloeg de Duitser Daniel Brands (ATP-317) in twee sets.

Coppejans speelt in de Finse hoofdstad Helsinki zijn laatste toernooi van het jaar. Zijn tegenstander in de tweede ronde was de 27-jarige Duitser Brands, die meer dan 100 plaatsen lager gerangschikt staat. Het was het eerste duel tussen Coppejans en Brands.

In de eerste set verloor Coppejans één keer zijn opslag maar brak daarna terug. Op het einde van de set benutte onze landgenoot een tweede breakpunt en pakte de set met 7-5. In de tweede set kreeg Coppejans maar liefst zeven breakpunten. Hij benutte het zevende breakpunt en maakte de match met opnieuw 7-5 af. In de tweede ronde moet Coppejans spelen tegen de winnaar van het duel tussen zesde reekshoofd Dudi Sela (ATP-111) en Louk Sorensen (ATP-201). Niels Desein (ATP-206) komt ook in actie in Helsinki en speelt in de eerste ronde tegen de Spanjaard Enrique Lopez-Perez (ATP-218).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws