Home » Geen categorie » Coppejans naar tweede ronde in Sao Paulo, De Loore naar hoofdtabel

Coppejans naar tweede ronde in Sao Paulo, De Loore naar hoofdtabel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-136) heeft zich op het Challengertoernooi van Sao Paulo (Brazilië, $ 50 000) geplaatst voor de tweede ronde. Op de hoofdtabel kreeg hij het gezelschap van Joris De Loore (ATP-474), die drie kwalificatierondes overleefde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Coppejans begon als vierde reekshoofd aan het toernooi in Brazilië, waar hij deze week gecoacht wordt door Johan Van Herck. In de eerste ronde moest hij het opnemen tegen de Argentijn Nicolas Kicker (ATP-183). De Belg kende weinig problemen en won vrij vlot met 6-2 en 6-3 na 1 uur en 8 minuten. In de tweede ronde moet hij het opnemen tegen de winnaar van het Braziliaanse duel tussen Thiago Monteiro (ATP-526) en Carlos Eduardo Severino (ATP-405).

Naast Coppejans komt ook De Loore deze week in actie in Sao Paulo. In de beslissende kwalificatieronde haalde hij het van de Braziliaan Alexandre Tsuchiya (ATP-697) met 6-1 4-6 en 6-4. In de eerste ronde moet hij het opnemen tegen de Chileen Juan Carlos Saez (ATP-234).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER