Home » ATP » Coppejans onderuit in Tenerife

Coppejans onderuit in Tenerife

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-214) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het Challengertoernooi van Tenerife (Hardcourt, € 44 820). Hij verloor in een driesetter.

Coppejans moest op het Challengertoernooi van Tenerife aan de bak tegen de Portugees Nuno Borges (ATP-263). Hij snelde in de eerste set naar 6-1.

Borges keerde echter terug met 6-2 in de tweede set. In de derde set was de Portugees opnieuw de sterkste met 6-2 en maakte zo een einde aan het enkeltoernooi van Coppejans.

(lees verder onder de tweet)

Coppejans (ATP D-310) zal samen met Joris De Loore (ATP D-985) nog wel in actie komen in het dubbelspel. Ze spelen in de eerste ronde tegen topreekshoofden Sadio Doumbia (ATP D-115) en Fabien Reboul (ATP D-114).

De Loore (ATP-696) ,die zijn status van beschermde ranking gebruikt na veel blessureleed, speelt in het enkelspel in de eerste ronde tegen de Brit Ryan Peniston (ATP-316). Tenslotte treedt ook Michaël Geerts aan in het enkeltoernooi. Geerts treft in de eerste ronde het vijfde reekshoofd Emilio Gomez (ATP-149).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS