Home » ATP » Coppejans onderuit in Tenerife

Coppejans onderuit in Tenerife

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-214) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het Challengertoernooi van Tenerife (Hardcourt, € 44 820). Hij verloor in een driesetter.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Coppejans moest op het Challengertoernooi van Tenerife aan de bak tegen de Portugees Nuno Borges (ATP-263). Hij snelde in de eerste set naar 6-1.

Borges keerde echter terug met 6-2 in de tweede set. In de derde set was de Portugees opnieuw de sterkste met 6-2 en maakte zo een einde aan het enkeltoernooi van Coppejans.

(lees verder onder de tweet)

Coppejans (ATP D-310) zal samen met Joris De Loore (ATP D-985) nog wel in actie komen in het dubbelspel. Ze spelen in de eerste ronde tegen topreekshoofden Sadio Doumbia (ATP D-115) en Fabien Reboul (ATP D-114).

De Loore (ATP-696) ,die zijn status van beschermde ranking gebruikt na veel blessureleed, speelt in het enkelspel in de eerste ronde tegen de Brit Ryan Peniston (ATP-316). Tenslotte treedt ook Michaël Geerts aan in het enkeltoernooi. Geerts treft in de eerste ronde het vijfde reekshoofd Emilio Gomez (ATP-149).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS