Home » ATP » Coppejans op één wedstrijd van hoofdtabel Sao Paulo

Coppejans op één wedstrijd van hoofdtabel Sao Paulo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-193) heeft zijn eerste kwalificatiewedstrijd op het ATP-toernooi van Sao Paulo (Brazilië, ATP 250) gewonnen. Als hij nog één keer wint, bereikt hij de hoofdtabel.

Coppejans kwam als zevende reekshoofd aan de start van de kwalificaties. In zijn eerste partij moest hij aan de bak tegen de Portugees Joao Domingues (ATP-216). Onze landgenoot verloor de eerste set met 4-6, maar trok daarna met 6-0 en 6-3 het laken naar zich toe. De partij duurde iets minder dan twee uur. In de beslissende kwalificatieronde volgt een duel met de Italiaan Alessandro Giannessi (ATP-164).

In het dubbelspel staan Sander Gillé (ATP D-86) en Joran Vliegen (ATP D-85) rechtstreeks op de hoofdtabel. In de eerste ronde moeten ze aan de bak tegen de Argentijnse tandem Guillermo Duran (ATP D-48) en Juan Ignacio Londero (ATP D-281).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden