Home » ATP » Coppejans redt het niet in Praag

Coppejans redt het niet in Praag

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-154) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de derde ronde van het Challengertoernooi van Praag (Tsjechië, CH 125). Hij verloor zijn eerste partij in drie sets.

Coppejans was als elfde reekshoofd vrijgesteld in de eerste ronde. In de tweede ronde moest hij aan de bak tegen de Nederlander Tallon Griekspoor (ATP-190).

Coppejans ging als eerste door de opslag van zijn tegenstrever, maar kon de vroege break niet vasthouden. Hij ging nogmaals door de opslag van de Nederlander en haalde de eerste set met 7-5 binnen.

In de tweede set had Griekspoor aan één break genoeg om het laken met 4-6 naar zich toe te trekken. Ook in de derde set kon Coppejans geen break forceren, Griekspoor ging wel twee keer door de opslag van onze landgenoot en won de set met 3-6. De wedstrijd duurde 2 uur en 9 minuten.

Arthur De Greef (ATP-323) is de enige Belg die nog in het enkelspel in actie komt. In de tweede ronde neemt hij het op tegen het Duitse tiende reekshoofd Yannick Maden (ATP-149).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS