Home » ATP » Coppejans sneuvelt in eerste ronde Banja Luka

Coppejans sneuvelt in eerste ronde Banja Luka

Coppejans sneuvelt in eerste ronde Banja Luka

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-211) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van het challengertoernooi van Banja Luka (Bosnië en Herzegovina, € 85 000 + H). Hij ging onderuit in twee sets. 

In de eerste ronde van de Srpska Open moest Coppejans het opnemen tegen de Italiaan Filippo Baldi (ATP-275). Eerder dit jaar speelden de twee heren voor het eerst tegen elkaar. Toen was de Belg de beste. In de eerste ronde in Banja Luka nam Coppejans echter een slechte start. Hij kwam al gauw op een grote achterstand te staan en kon deze niet meer goedmaken.

Met hernieuwde krachten begon hij aan de tweede manche. Hierin kwam hij voor het eerst in de wedstrijd op een break voorsprong te staan. Hij werd echter meteen terug gebroken en de twee hielden elkaar in evenwicht. Bij een 4-4 stand kon Coppejans maar liefst zes breakpunten versieren maar er geen enkele benutten. In het daaropvolgende spelletje was het de Belg die in de problemen kwam.

Hij werkte drie breakpunten weg maar bij de het vierde moest hij plooien. De Italiaan serveerde prompt uit en zo moest Coppejans inpakken. Het werd 1-6, 4-6 na 1 uur en 25 minuten.

koen

koen

Meer nieuws