Home » ATP » Coppejans stoot door naar derde ronde in Sevilla na thriller

Coppejans stoot door naar derde ronde in Sevilla na thriller

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-166) heeft zich geplaatst voor de derde ronde van het challengertoernooi van Sevilla (Spanje, CH 90). Hij vocht een spannend duel uit met een thuisspeler.

Coppejans was als vijfde reekshoofd vrijgesteld in de eerste ronde. In de tweede ronde stond hij tegenover Carlos Gomez-Herrera (ATP-508), die een wildcard kreeg voor het toernooi. De Spanjaard nam een felle start en greep de eerste set met 1-6, maar Coppejans wist zich te herstellen en pakte set twee met 6-2.

In de derde set mocht Coppejans twee keer serveren voor de wedstrijd, maar Gomez-Herrera kwam telkens terug. Een tiebreak moest de beslissing brengen en die ging met 7-6 (5) naar de Oostendenaar. De partij duurde 2 uur en 37 minuten. In de derde ronde volgt een duel met het Spaanse tiende reekshoofd Tommy Robredo (ATP-201) of de Italiaan Julian Ocleppo (ATP-442).

[scoreboard]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden