Home » Geen categorie » Coppejans stoot door naar halve finale in New Delhi

Coppejans stoot door naar halve finale in New Delhi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-125) is bezig aan een mooi parcours op het Challengertoernooi van New Delhi ($ 50 000). Als tweede reekshoofd plaatste hij zich vlot voor de halve finale.

Donderdag moest Coppejans nog met maagklachten forfait geven voor het dubbelspel aan de zijde van Joris De Loore (ATP D-687), maar op vrijdag bleek hij voldoende hersteld voor zijn kwartfinale tegen thuisspeler Prajnesh Gunneswaran (ATP-477). Onze landgenoot moest geen enkel breakpunt toestaan in de eerste set, en had aan één break voldoende om die met 6-3 binnen te halen.

Ook in de tweede set was het overwicht van Coppejans duidelijk. Gunneswaran moest twee keer zijn opslag inleveren en na 1 uur en 4 minuten stond de 3-6 en 2-6 eindstand op het scorebord.

In de halve finale moet onze landgenoot het opnieuw opnemen tegen een thuisspeler. Hij ontmoet voor de derde keer in zijn carrière het vierde reekshoofd Saketh Myneni (ATP-166). In 2014 haalde de Indiër het in Indore, maar vorig jaar was Coppejans de beste in de kwartfinale van New Delhi.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS