Home » Geen categorie » Coppejans strijdt om titel in Shymkent

Coppejans strijdt om titel in Shymkent

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-310) heeft zich geplaatst voor de finale van het Futurestoernooi van Shymkent (Kazachstan, $ 25 000). Door het slechte weer moest hij vrijdag twee wedstrijden afwerken.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Coppejans stond in de kwartfinale tegenover derde reekshoofd Marco Trungelliti (ATP-203) uit Argentinië. Onze landgenoot verloor de eerste set met 6-7(7) en daarna werd de partij stilgelegd. Vrijdag werd de partij hervat en onze landgenoot trok in set twee en drie met 6-3 en 6-4 aan het langste eind.

Wat later speelde Coppejans zijn halve finale tegen zesde reekshoofd Enrique Lopez-Perez (ATP-276). Onze landgenoot won met duidelijke 6-3 en 6-2 cijfers.

In de finale strijdt Coppejans tegen topreekshoofd Attila Balazs (ATP-171). Onze landgenoot speelde nog nooit eerder tegen de Hongaar. De laatste titel van Coppejans dateert van vorig jaar, toen won hij het challengertoernooi van Tampere.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER